Coaching bij Studio JetjeIedereen heeft wel eens momenten in zijn of haar leven waarop je het eventjes niet meer weet. Je loopt vast in je werk of privé situatie. Er gebeuren veel dingen in het leven die niet altijd zo lopen zoals we van te voren hopen of bedacht hebben. Dit kan ons aan het wankelen brengen. Erover praten met een coach kan helpen.

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door gesprekken en oefeningen leer je nieuwe vaardigheden en gedrag wat je verder helpt in verschillende situaties. Studio Jetje helpt je bij het verhelderen van je doelen en het inzicht krijgen in jezelf. Het leren reflecteren op jezelf en skills ontwikkelen die je verder helpen. Studio Jetje werkt doelgericht en gestructureerd. We gaan samen aan de slag!

Coaching kan ingezet worden bij verminderd zelfvertrouwen, angsten, verlieservaringen, stress, ontwikkelen van vaardigheden, persoonlijke groei. Wil jij jouw zelfkennis en zelfreflectie vergroten? Wil je veerkrachtiger en meer weerbaar zijn in verschillende situaties? Investeer dan in jouw eigen ontwikkeling! Gun jezelf een coach om de bij jou aanwezige kwaliteiten te ontdekken en te leren inzetten. Je kan met verschillende vragen bij Studio Jetje terecht voor een coachingstraject. Een coachingstraject is kortdurend en werkt oplossingsgericht. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken wat Studio Jetje mogelijk kan betekenen in jouw vraagstuk.

Geregistreerde keurmerken

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
Kindercoachgilde
Adiona
Nobco

Een keertje kennismaken?

  • Binnen een paar weken worden je problemen opgelost en het werkt ook nog eens. Ik kan het, dus jullie ook!
  • Meisje 16 jaar
    Ik vond het super leuk bij jou en ik voelde me op mijn gemak. Ik heb in 5 lessen tijd super veel geleerd en mijn zelfvertrouwen is heel veel verbeterd. Het reageren op en omgaan met stomme opmerkingen gaat nu ook stukken gemakkelijker dan eerst. Heel erg bedankt!!!!
    Meisje 16 jaar