Coaching bij Studio JetjeIedereen heeft wel eens momenten in zijn of haar leven waarop je het eventjes niet meer weet. Je loopt vast in je werk of privé situatie. Er gebeuren veel dingen in het leven die niet altijd zo lopen zoals we van te voren hopen of bedacht hebben. Dit kan ons aan het wankelen brengen. Erover praten met een coach kan helpen.

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door gesprekken en oefeningen leer je nieuwe vaardigheden en gedrag wat je verder helpt in verschillende situaties. Studio Jetje helpt je bij het verhelderen van je doelen en het inzicht krijgen in jezelf. Het leren reflecteren op jezelf en skills ontwikkelen die je verder helpen. Studio Jetje werkt doelgericht en gestructureerd. We gaan samen aan de slag!

Coaching kan ingezet worden bij verminderd zelfvertrouwen, angsten, verlieservaringen, stress, ontwikkelen van vaardigheden, persoonlijke groei. Wil jij jouw zelfkennis en zelfreflectie vergroten? Wil je veerkrachtiger en meer weerbaar zijn in verschillende situaties? Investeer dan in jouw eigen ontwikkeling! Gun jezelf een coach om de bij jou aanwezige kwaliteiten te ontdekken en te leren inzetten. Je kan met verschillende vragen bij Studio Jetje terecht voor een coachingstraject. Een coachingstraject is kortdurend en werkt oplossingsgericht. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken wat Studio Jetje mogelijk kan betekenen in jouw vraagstuk.

Geregistreerde keurmerken

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
Kindercoachgilde
Adiona
Nobco

Een keertje kennismaken?

  • " Ik heb de coaching van Mariët als erg positief ervaren, vanuit elke hoek waar ik beren op de weg zag leerde Mariët mij er anders naar te kijken. Door haar aanpak heb ik geleerd, meer tijd voor mezelf te creëren en niet alles te zien als iets wat ik niet goed genoeg had aangepakt of uitgevoerd. Mariët is erg positief ingesteld, wat erg helpt om de dingen te bespreken die nodig zijn. In mijn geval hadden we ook wat raakvlakken, waarin Mariët zich erg goed kon verplaatsen in mijn denkwijze en aanpak. Dankjewel om de tijd en de rust te creëren die ik zo hard nog had"
  • Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik dat ik bij de juiste coach was. Het was een warm welkom! Mariët leerde mij op een andere manier naar mezelf kijken, dat je keuzes mag maken en soms gewoon even voelen wat je voelt. De manier van vragen stellen hielpen mij daarbij. Er waren een aantal life events die ik graag wilde ventileren en relativeren. Ik voelde me door Mariët serieus genomen en begrepen. Dit voelde zo prettig dat ik makkelijk over mijn gevoelens en gedachten kon praten. Door de coaching voel ik me weer krachtig en beter in balans. Hierdoor weet ik ook wat ik moet doen als het even minder gaat. Ik wil je van harte bedanken en weet je te vinden mocht t nodig zijn!