Contact

  Benieuwd naar mijn werkwijze?

  • Meisje 8 jaar
   Ik vond het heel leuk. Ik heb veel geleerd zoals stevig staan en dingen aan grote mensen vragen en ik heb leuke spelletjes gedaan. Ik heb ook nog geleerd hoe je een helpende gedachte kunt bedenken.
   Meisje 8 jaar
  • Jongen 10 jaar
   Ik vond het heel erg leuk bij de rots & water. Ik heb geleerd hoe je stevig moet staan, hoe je om kan gaan met pesten en hoe je rustig kan worden als je gespannen bent.
   Jongen 10 jaar
  • Meisje 7 jaar
   Onze dochter van 7 jaar was een meisje wat op bepaalde momenten erg onzeker kon zijn. Met name in situaties die nieuw waren, kon ze zich erg druk maken en alleen maar in problemen denken. Ook ging ze zich dan soms anders gedragen, onder andere met haar stem, maar ook met boosheid. Door de begeleiding bij Mariët, leerde ze hier beter mee om te gaan. Ze heeft veel meer lef en denkt meer in mogelijkheden! Ze ging met heel veel plezier en vond ze het erg jammer dat het afgelopen was.
   Meisje 7 jaar
  • Tess en Ouders van Tess
   Ik wil je graag bedanken voor de weerbaarheidstraining van Tess. Ze heeft het ontzettend leuk gevonden en ze voelde zich ook erg fijn en op haar gemak bij jou. Wat ze geleerd heeft past ze ook toe in de praktijk. Ze moest zelfs huilen dat het klaar was en eigenlijk wil ze dolgraag door gaan.  Tess: "Ik vond het heel leuk bij jou. Ik vond het jammer toen ik weg ging. Ik moest zelfs huilen omdat ik het zo leuk vond. En ik vind dat ik daar dingen heb geleerd. Het gaat nu veel makkelijker. "  Dikke knuffel van Tess
   Tess en Ouders van Tess
  • Finn 10 jaar
   Ik vond het heel leuk bij Mariët en ik heb ook veel geleerd en ik ga de tips ook gebruiken die ze mij geleerd heeft.
   Finn 10 jaar